Pups

Pups

Ons eerste nestje van Lynn is inmiddels uitgevlogen,hier hebben wij een teefje van aangehouden,Evi (First Dream From The Dutch Friends) genaamd.

Onze eerste Toller die onze kennelnaam draagt.

Wij verwachten dit jaar GEEN pups.Onze wachtlijst is gesloten. Voor het eerst volgende nestje van Lynn hebben wij al kennis gemaakt met evt nieuwe baasjes.

Wij vinden het uiteraard erg belangrijk dat de pups bij goede, liefdevolle baasjes terecht komen. En wat voor ons ook erg belangrijk is, is dat wij onze honden titeren[ VacciCheck] en ook de pups. Hier geloven wij erg in en dit onderwerp is erg actueel, positief maar ook negatief helaas. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat evt nieuwe baasjes van onze pups zich hierin verdiepen, en mee verder gaan. Uiteraard met onze medewerking en wij hebben hier ook genoeg info over. Als u dit niet wilt of kunt is het beter om verder te kijken, want dan zijn wij geen match voor u.

Daarom willen wij eerst kennismaken, met eventueel nieuwe eigenaren van een pup van ons.  Een kennismaking/gesprek zegt natuurlijk veel meer, dan een mail of telefonisch contact.

Onze pups zullen € 1150,- kosten. Dit is met 1e titerbepaling en mocht het nodig zijn n.a.v. de titer uitslag,zullen de pups hun 1e puppy enting krijgen. , EU paspoort, DNA afstamming, microchip en natuurlijk stamboom. Wanneer de pups 3 weken  oud zijn kunnen de pup-kopers in overleg zo vaak komen als ze willen. Wij hebben dan de koffie/thee klaar.